Over mij

Mijn naam is Viola, ik ben moeder, echtgenote en ik ben eigenaar van de praktijk Touch of Angels – Praktijk voor Kinesiologie en Life & Business Healing in Zeist.

Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met opleidingen en cursussen op het gebied van Reading, Healing en Reiki. Meer informatie hierover is te vinden op mijn website healingzeist.nl.

In september 2015 ben ik gestart aan de 4-jarige HBO-conforme opleiding Kinesiologie bij de NSK (Nederlandse School voor Kinesiologie). Inmiddels ben ik in juni 2019 afgestudeerd.

In Kinesiologie heb ik een waardevolle aanvulling gevonden voor mijn praktijk. Wat ik zo bijzonder vind aan Kinesiologie is dat je het lichaam laat “vertellen” over de klacht, (fysieke) pijn of stress. Ik fungeer als vertaler wat het lichaam aangeeft en zelf krijg je de inzichten over jouw emoties, blokkades en pijn. Om daarna met behulp van correcties vanuit diverse technieken het zelfhelend vermogen te ondersteunen, waardoor de energie weer vrijelijk kan stromen. Er wordt rust, vrijheid, inzicht en ontspanning ervaren en het gevoel weer een stap(je) vooruit te kunnen.

De opleiding is SNRO HBO-conform en FONG HBO-Bachelor conform geaccrediteerd. MBK en PsBK zijn CPION geaccrediteerd.

De opleiding omvat o.a.:

  • Touch for Health 1 t/m 4
  • Metaforen en Holografische Touch for Health
  • Kinesiologie (diverse technieken, tevens G.E.M.S. en Espavo basis)
  • Orthomoleculaire Basiskennis en Chemie
  • Praktijkvoering
  • Oefenpraktijk
  • Scriptie en onderzoek
  • CPION PsMbk (dit omvat o.a. MBK (medische basiskennis), IPP (Inleiding Psychologie en Psychopathologie) en TV (therapeutische vorming)

Momenteel volg ik de opleiding Meervoudige Merkaba Technieken. Deze scholing is erkend door KTNO en VBAG.

Bij- en nascholingen:
(voor mijn volledige lijst van opleidingen, cursussen, retraites e.d. op het gebied van mediumschap en healing zie mijn andere website Over mij – Viola Knoppers (healingzeist.nl))

oktober 2019EHBO voor volwassenen
september 20203 webinars bijscholing “Gezond Samenwerken” van RBCZ met Fleur Kortekaas, Annet van Laar en Pierre Capel (online)
oktober 20202-daagse nascholing PsMBK “De vijf natuurlijke Basis-dynamieken in een gezond ontwikkelingsproces” met Ad van Vugt in Soesterberg (NL)
juli 2021webinar bijscholing “Waarom antibiotica en andere medicatie ons microbioom verstoren” van Natura Foundation (online)
juli 2021webinar bijscholing “Corona en bloedstollingsproblematiek; leefstijlpreventie op maat” van Natura Foundation (online)
september 2021nascholing PsMBK “(Epi)genetica, een blauwdruk” met Joyce de Bruin van Con Amore (online)
oktober 2021opleiding tot Meervoudige Merkaba Heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 1 met Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora
november 2021opleiding tot Meervoudige Merkaba Heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 2 met Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora
februari 2022opleiding tot Meervoudige Merkaba Heler. MMT (Meervoudige Merkaba Technieken) niveau 3 met Johan van Lier van Spiritueel Centrum Aurora