Tarieven en vergoeding

Tarieven per 01-04-2021:
Kinesiologische behandelingen worden in een basistraject van 6 weken aangeboden. Na het eerste traject zijn extra losse consulten mogelijk. We evalueren het eerste traject om vervolgens met een op maat vervolgtraject verder te gaan. De duur van het vervolgtraject gaat in overleg en is afhankelijk van de klacht of het doel.

Een basistraject van 6 weken bestaat uit 3 consulten van 90 minuten, intake, begeleiding per mail, ondersteuning, oefeningen en begeleiding voor thuis.

Jouw investering (tarieven zijn vrijgesteld van BTW):

€381 voor het basistraject van 6 weken

€127 vervolgconsult 90 minuten

Behandelingen vinden plaats op afspraak. Bij verhindering graag z.s.m. doorgeven, de afspraak kan dan worden verzet of worden geannuleerd. Bij annuleren of wijzigen binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een factuur die niet ter declaratie kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar. Afspraak verzetten binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt ook gezien als annulering.

Betaling per factuur

KVK 65255216
Lid VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)
RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
AGB code Zorgverlener op aanvraag
AGB Praktijkcode op aanvraag


Vergoedingen

Consulten Kinesiologie kunnen mogelijk worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Het is afhankelijk van uw aanvullende verzekering of alternatieve geneeswijze wordt vergoed, daarvoor verwijs ik u naar de voorwaarden van uw zorgverzekering. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar hoe u verzekerd bent, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. kijk op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/kinesiologie.

Behandelovereenkomst en algemene voorwaarden

Voor de eerste behandeling ontvangt u een intakeformulier, deze dient u ingevuld mee te nemen naar de eerste afspraak. Tevens ontvangt u de algemene voorwaarden en de behandelovereenkomst die ik verplicht met iedere cliënt dien af te sluiten. In de overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten beschreven.

Op alle behandelingen zijn de algemene voorwaarden van Touch of Angels – Praktijk voor Healing en Kinesiologie van toepassing. De algemene voorwaarden bevatten informatie over de Kwaliteitsstandaard en de Klachtenprocedure. Via mijn beroepsorganisatie val ik als kinesioloog onder het klacht- en tuchtrecht van het TCZ.

Bij lichamelijke en psychische klachten dient u eerst uw (huis)arts en/of specialist te raadplegen. Dit aanbod is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Een verwijsbrief van de (huis)arts is niet noodzakelijk.