Afspraak inplannen

T/m 19 januari 2021 alleen ONLINE consulten mogelijk.
Voor een afspraak doordeweeks van 4 januari t/m 19 januari graag even mailen naar kinesiologie@healingzeist.nl

Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een afspraakbevestiging. Gedurende het weekend en vakantieperiodes kan dit langer duren. Controleer ook de spambox voor inkomende mailtjes. Mocht je de bevestigingsmail niet hebben ontvangen, neem dan contact per mail kinesiologie@healingzeist.nl

Bij elk consult wordt een uurtarief gerekend, behalve bij een 1e afspraak Kinesiologie (incl. intake). Tarief wordt naar rato berekend.

Bij de 1e afspraak Kinesiologie ontvang je in de bevestigingsmail 3 documenten. Je wordt verzocht om het intakeformulier en behandelovereenkomst zo volledig mogelijk ingevuld mee te nemen.

Bij verhindering van de afspraak graag z.s.m. op de hoogte stellen. Bij verhindering kan de afspraak worden verzet of worden geannuleerd. Bij annuleringen binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je een factuur die in geval van een kinesiologische behandeling niet ter declaratie kan worden ingediend bij de zorgverzekeraar. Afspraak verzetten binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt ook gezien als een annulering.